SİVAS / ŞARKIŞLA - Gümüştepe Muhtar Yalın Ortaokulu

May

SORGULAYAN, ARAŞTIRAN. ANALİTİK DÜŞÜNEN BİR NESİL İÇİN TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

May

Köklü geçmiş güvenli gelecek duygusuyla büyüyen nesiller için Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Sivas Dili ve Edbiyatı köşesi oluşturduk.Köşemizde unutulmaya yüz tutmuş kelimelerimiz ve günümüzde kullanılan anlamları bir arada verildi.

Ock

1/A sınıfı öğretmenimiz Ramazan AKBULUT Okuma Bayramı etkinliği düzenledi.İlkokulun 1. basamağına adım atarak okuma yazmayı öğrenen öğrencilerimiz velilerinin katılımıyla bayram tadında bir gün geçirdiler.

Kas

ÇEDES Projesi ilçe koordinatörü DKAB öğretmenimiz Akif OKAN rehberliğinde öğrencilerimiz kasım ayı planlaması kapsamında bahçe temizliği yaptılar.

Kas

Okulumuz öğrencilerine kodlama faaliyetleri kapsamında piksel resim boyama etkinlikleri yaptrıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.Şiirler, oratoryo ve anasınıfı öğrencilerimizin müzikli gösterileriyle başlayan etkinliklerimiz Cumhuriyet koşusuyla sona erdi.

Eyl

Okulumuz DKAB Öğretmeni Arif OKAN hocamız, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine üzerinde hadisi şeriflerin yazdığı çikolataları gül suyuyla beraber ikram etti.

Eyl

1. Sınıf öğrencilerimiz okuma  yazmanın ilk adımını e sesini öğrenerek attılar.

Haz

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Merve İlter'in Türkiye-Litvanya ortaklı Different Cultures Colored Lives adlı E-Twinning Projesi tamamlanmıştır.

Haz

2022/2023 eğitim-öğretim yılı sona erdi.Öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Mrt

OKULUMUZU ACİL DURUMLARA HAZIRLAMAK VE ÖĞRENCİLERİ SİVİL SAVUNMA KONULARINDA BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN 28/02/2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ İKAZ ALARM TATBİKATI YAPILDI.ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRLENEN HEDEF DOĞRULTUSUNDA ACİL TOPLANMA ALANINDA TOPLANDILAR.